Initial von Master, kuollut 10.08.2013

       
©V. Fuerst

Virallinen nimi: Initial von Master, "Inka" Syntynyt: 10.03.2010 (11v.) 4v 10.07.2010
Rek.nro: VH11-044-0173 Rotu & sukupuoli: Holstein & Tamma
Säkäkorkeus: 169cm Väritys: Tummanrautias
Kasvattaja: Master Warmbloods Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:VaB, re:160cm

Meriitit

ERL-II
YLA3
ERJ-II

Luonnekuvaus

Ensimmäisenä kasvattinamme Inkaa huomioitiin hyvin paljon varsana ja tästä se oppi muutaman huonomman tavan. Tamma kilpailee hyvin paljon muiden hevosten kanssa jotta se saisi eniten huomiota. Tamma on aina pomo kaikille muille hevosille oltiin missä tahansa se näyttää taivaan merkit jos joku yrittää varastaa siltä ihmisen huomiota. Muuten Inka on hyvin kiltti ja kohtelias varsinkin ihmisiä kohtaa jotka huomioivat sitä. Inkalle riittää että ainakin yksi henkilö on kokonaan keskittynyt siihen eikä kehenkään muuhun.

Hoitaessa Inka on hyvin unelma hevonen sillä se seisoo rauhallisesti ja on muutenkin ystävällinen hoitajaa kohtaa. Tammaa ei tarvitse kuin hiukan käskä jlloin se jo nostaa jalkaansa tai väistyy hieman pois tiletä, tälläinenhän tämä meidän Inka sitten on hoitaessa. Harjatessa antaa koskea hyvin kaikkiin paikkoihin eikä turhaan aristele mitään sen suuremmin, tamma kuitenkin osaa olla itsepäinen sillä välillä myös se osaa laittaa oikein kunnolla hanttiin ja esittää kuuroa. Päänharjauksessa tmma saattaa nostella päätään pois, mutta jos sille sanoo ankarasti ei se kyllä lopettaa ja alistuu hyvin kohtaloonsa. Kaviot nousevat jo pienestä käskystä siis. Niiden puhdistamiseen menee sellainen normaaliaika sillä välillä tamma varaa enemmän painoa sille jalalle vaikka sen ei tarvitsisi. Inkan takana voi sinäänsä seistä sillä tahallaan se ei ikinä potki, kuitenkin aina turvallisuuden vuoksi sitäkin kannaattaa vältellä mahdollisimman paljon. Pesupaikalle menessä Inka saattaa aloittaa pinen temppuilun sillä peseytyminen ei ol sen lempipuuhia. Kunhan tamman saa kiinnittettyä ja pääsee aloittamaan pesemisen se rauhoittuu ja seisoo nätisti aloillaan. Varusteiden laitossa ei ole mitään ongelmaa vaan neitonen antaa hyvin nostaa satulan selkäänsä ja kiristää vyötäkin ilman suurempaa pullistelua. Kuolaimet menevät nätisti suuhunsa eikä päitsien pujottaminen korvienkaan taakse tuota ongelmia sillä tamma pitää tarvittaessa päätään alhaalla. Taluttaessa Inka sattaa välillä puokkoilla sinne tänne, mutta kuitenkin pysyy lähellä ihmistää niin ettei paljoa narusta kiskota. Inka on hyvä taluttaa yksin tarhaan jolloin se käyttäytyy siivosti.

Ratsastaessa tammasta löytyy potenttiaalia, mutta se on silti hyvin rauhallinen ja kiltti ratsastaessa. Tamma tottelee hyvin ratsastajaansa eikä sen suuremmin laita vastaan joissakin asioissa. Vaativissa asioissa neitonen tarvitseee kuitenkin ratsastajan joka osaa asiansa sekä päättäväisyyttä tarviaan välillä rouvan kanssa. Vaikka Inka onkin herkkä suustaan sekä pohkeistaan joutuu sillä aina välillä käyttämään apuja hieman näkyvämminkin sillä välillä tamma vain ei ymmärrä kaikkia käskyjä. Vauhtia löytyy riittävästi sekä monet ovat kehuneet tamman eteenpäin pyrkimystä, vaikka välillä tuntuisikin siltä että jarrut puuttuvat ovat ne yleensä vielä tallella. Esteratsastuksessahan meidän Inka on oikea tähti, se nauttii jokaisesta ihailevasta silmäparista jolloin se yrittää vielä enemmän ja jolloin sne on aina pakko liioitella ja tehdä välillä vähän typeriäkin juttuja kuten ruveta pukittelemaan. Esteratsastuksessa Inka suoriutuu loistavasti tiukoimmistakin kurveista sekä vaativista hypyistä muutenkin. Tamman vahvin puoli on askeleiden pituuden arvioiminen sillä se osaa itsekkin korjata hypynpaikkaa jos ratsastaja ei siihen kunnolla osu. Inkan kanssa on miellyttävä hypätä sillä vaikka se kuumeneekin se pysyy käsissä ja tottelee aivan mahtavasti jokaista pientäkin apua. Esteillä Inkalta onnistuu ratana jopa metrinkyydenkymmenen radat ilman suurempia ongelmia, vaikka tamma onkin itse melko pienikokoinen riittää silti sillä sisua sitäkin enemmän. Kouluratsastuksessakin Inkan kanssa voi taistella kärkisijoista jopa vaativalla tasolla. Tamma kun omaa hyvän joustavuuden sekä taipuvuuden on sillä myös pehmeä ja hyvä ratsastaa kuolukiemuroita. Maastossa saa olla aika valppaana sillä Inka saattaa säikkyä kovia sekä äkkinäisiä ääniä, jolloin se alkaa temppuilla ja hyppiä sivuun. Tammaa kun rohkaisee se kuitenkin aika hyvin alkaa liikkua eteenpäin. Kilapiluissa Inka osaa ottaa hyvin yleisönsä ja sen on pakko aina antaa parhaansa jos edes yksi ihminen on sitä katsomassa.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Rience 16
ko, recm, sk.cm,
ii. Gawain GER
ko, recm, sk.cm,
ERJ-I, YLA2
iii. Mournful Ode evm
ko, recm, sk.cm,
iie. Gomorrah Morphism evm
ko, recm, sk.cm,
ie. Gitany Starshine
ko, recm, sk.cm,
iei. Baillador evm
ko, recm, sk.cm,
iee. Hoffnung Stirbt Zuletzt evm
ko, recm, sk.cm,
e. Shocktoberfest PB
ko, recm, sk.cm,
ei. Tristan GER
ko, recm, sk.cm,
VIR MVA Ch, ERJ-I, YLA1
eii. Galahad evm
ko, recm, sk.cm,
eie. Guilt On Skin evm
ko, recm, sk.cm,
ee. Dohle-Nonstop
ko, recm, sk.cm,
Ch, ERJ-II, KTK-II
eei. Crivitz evm
ko, recm, sk.cm,
eee. Aichtal evm
ko, recm, sk.cm,

i. Superhieno isä Rience 16 on erittäin komea holstein ori, joka asuu ja kisaa Yedidassa, Sakkuran omistuksessa. Ori on muutakin kuin komea, se on kiltti luonteeltaan ja sen kapasiteetti yltää 160cm esteille asti. Reipas ori on saanut hieman valmennusta ja sen kisaura on alkamaisillaan. Mahtavan komea ori ei hötkyile turhia, joten sen kisaura tulee varmasti olemaan hohtoa täysi.
ii. Gawain GER on yksi eniten kisanneita hevosia, joita tiedän. Sen sijoitustaulukko näyttää 134 sijoitusta ja pelkästään estekisoista. Ori on palkittu arvonimin ERJ-II sekä YLA2 ja se on saanut komeat kahdeksan jälkeläistä. Tyyni ori on huolehtinut, ettei tätä nimeä heti unohdeta.
ie. Gitany Starshine ei varmasti jää huomaamatta, koska tamma on haalinut itselleen 57 ERJ sijoitusta ja edelleen jatkaa valmentautumistaan. Ketterä holsteintamma hyppii helposti yli 160cm esteistä ja menee radoilla innokkaasti. Vaihteleva luonne on varmasti myös yksi tamman vahvuuksista.

e. Holsteintamma Shocktoberfest PB kisaa ja valmentautuu Master Warmbloodsissa ja ainakaan valmennukset eivät jää näkemättä. Tamman ketterät kintut nousevat yli 160cm esteistä, eikä Oonalle tuota ongelmia taipua vaativan A:n koulukiemuroihin. Tamma on kiltti ja huomiota rakastava, vaikkei pidäkään mistään ylimääräisestä hössötyksestä.
ei. Skurvashin superhevoset jatkavat kierrettä täällä, sillä Tristan GER on kahminut itselleen 131 ERJ sijoitusta ja lähes 20 valmennusta. Ori on saavuttanut itselleen ERJ-II, sekä YLA 1 palkinnot. Kaikenlisäksi ori on vielä muotovalio. Ori nousee 160cm esteistä yli ja taipuu kouluun vaativa B:n tasoisesti.
ee. Dohle-Nonstop on kerännyt myöskin itselleen erittäin paljon sijoituksia ja jälkeläisiä tamma on jättänyt jälkeensä jopa yhdeksän. Tamma on kerännyt itselleen suosiota ansaitsemillaan palkinnoilla KTK-II sekä ERJ-II. Myös champion arvonimi on tammalle myönnetty.

Syntynyt Varsan tiedot Isä Kotipaikka
12.04.2011 o. Morphine F Mordalfus om. Mariella
24.07.2011 t. Z'Inni F Lord Ruthven PB om. Meiju K.
12.10.2011 t. Brilyante F Morphineus PB om. Liinu
02.10.2011 t. Indira F Hatecraft PB om. weem
10.01.2012 o. Duranimo F Cacao Krug om. Tahvonautti
16.02.2012 o. Emberglove F Mortal Remains PB om. Noreen
03.02.2013 o.Darnell F D'Artagnan Flow om. Liljaa
10.03.2013 o. Ignite My Fire F DeWaal Solo om. minttu
07.09.2012 o. Alchemist F Alcohol Solo om. Nikki
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus 23.07.2010, 160cm, valmentaja Weem
Alkuverryttelyyn saitte tehtäväksi ravailla ja laukkailla puomien ja kavalettien yli. Inka oli suhteellisen hyvin kuulolla, mutta itse et oikein keskittynyt tehtäviin, vaan annoit Inkan tehdä työt. Saitte omaan tahtiin myös hypätä noin metrin korkuista pystyä. Alkuverryttelyn jälkeen vapailla ohjilla kävellessänne käskin teidän vielä kävellä puomien yli, ettei Inka vallan kyllästyisi taukoon.
Varsinaisena harjoitteena tänään oli korkeiden esteiden varmistelu. Inkan kaltaisen nuoren hevosen kanssa on tärkeää, että perusasiat ovat kunnossa nyt, niin niitä ei sitten tarvitse enää vanhempana korjailla. Ensiksi korotin alkuverryttelyn estettä n. 10 cm, kehotin ratsastamaan laukan hyväksi ja rennosti tulemaan esteelle. Inka selvitti esteen hienosti. Seuraavaksi korotin taas kymmenen senttiä ja annoin luvan tulla. Nyt Inkalla oli laukan kanssa jotain häslinkiä, se vaihtoi laukan juuri ennen estettä, mutta siitä huolimatta este ylittyi puhtaasti. Saitte tulla heti uudestaan perään ja nyt samanlaista hämminkiä ei syntynyt. Tein esteestä okserin ja korotin kymmenen senttiä, nyt estekorkeus oli jo 130cm. Inka alkoi innostua ja painoi jonkin verran kädelle, kehotin sinua vain pysymään rentona ja antaa Inkan itse löytää oma vauhtinsa. Este ylittyi taas puhtaasti. Nostin taas estettä ja hyppäsitte. Tätä toistettiin, kunnes okseri oli jo 160cm korkuinen. Inka jonkin verran keräsi kierroksia, mutta se ei tässä vaiheessa ole niin vakavaa. Epävarmuuttaan nuori hevonen usein lisää vauhtia, mutta kuten usein käy, niin myös tänään: Inka rauhoittui hyppäämisen myötä, niin että lopulta tätä 160cm korkeaa suurta estettä pystyitte hyppäämään jo molemmat rentoina, ihan vain tuosta vain. Hyvä! Loppuverryttelyn ajaksi laitoin taas puomeja ja kavaletteja ympäri kenttää ja käskin taivuttelemaan kunnolla molempiin suuntiin.

Estevalmennus 22.02.2011, valmentaja weem
Ensimmäisenä harjoituksena oli ihan tavallinen pysty, mutta siinä oli johtimina kirkkaankeltaiset auringot ja alla heinäpaaleja. Verryttelynhypyn ansiosta tiesin jo mitä odottaa, räjähtäviä hyppyjä ja mahdollisia pukittelusarjoja. Kummallinen este sinänsä ei tuottanut teille ongelmia, joten toisen kerran hypätessänne neuvoinkin sinua lähestymään hyvässä, aika kovassa tempossa, jotta Inkalla ei olisi tarvetta enää kiihdyttää esteen jälkeenkään. Hyppy sujui hyvin ja Inkan tekniikka oli loistava. Seuraavana esteenä oli muuri. Valitsin sen ihan sen takia, että se on useimmista hevosista pelottava. Inkaa este ei kuitenkaan pelottanut, vaan suorititte sen varmasti ja puhtaasti. Muurin jälkeen Inka kuitenkin teki ihan silkasta hyppäämisen riemusta pari pukitusta, mutta varmana ratsastajana pysyit kyydissä ja sait Inkan taas ruotuun. Muurin toisen suorittamisen jälkeen pukkeja ei tullut. Lopuksi oli vielä pieni rata: tavallinen pysty, aurinko-heinäpaalipysty, muuri ja taas pysty. Inkan vauhti tahtoi vähän kasvaa ja jouduitkin keskittymään paljon sen hallitsemiseen, jotenka tienne eivät olleet aivan parhaat mahdolliset. Inka kuitenkin suoriutui hypyistä oikein mallikkaasti.

Estevalmennus 05.06.2011, valmentaja Roosa
Initial von Master eli Inka olikin tutulta tallilta tuleva hevonen. Oli ilo valmentaa kerrankin korkeammantasoista hevosta. Aloitit ihan rennosti pisin ohjin. Inka oli innokkaan näköisenä kävelemässä uraa. Kun otit ohjat maneesin katolta tumpsahti kunnon lumimöhkäle ja Inka hieman katsahti seinää muka pelästyneenä. Annoit kevyet avut ja tamma jatkoi. On siinä mukavan näköinen neiti ratsastaa. Lähdit kevyeeseen liidokkaaseen raviin. Tamma hörähti pari kertaa innostuksesta. Teit voltteja ja päätyympyröitä jotta saisit tamman rauhoittumaan. Inka heitteli päätään hieman, mutta sait sen pian kuriin kun napautit tiukalla pidätteellä suusta. Pidäte oli juuri kohdillaan. Vaihdoit suunnan täyskaarrolla ja jatkoit ympyröiden tekoa. Sain sinä aikana koottua puomilinjan jonka tulittekin näyttävästi. Puomit kolisi kuin viimistä päivää. Tamma ponnahti siitä innokkaasti hyppäämään kolmen puomin yli. Toisella kerralla onnisti hieman paremmin vaikka tamma vieläkin hyppäsi puomien yli. Pidensin hieman väliä ja yritin uudelleen. Nyt tamma tajusi mistä oli kyse. Se asteli tasaisesti puomien yli, myös toisesta suunnasta. Nostin puomit ristikoiksi. Tamma hypähti ensimmäisen esteen erittäin innokaasti. Teit parit rauhoittelu ympyrät L:n päätyyn ja nostit laukan. Teit siistin keski ympyrän SRS. Otit kuitenkin vielä raville tälle kyhäelmälinjalle. Tamma tuli nyt iloisen näköisesti tämän jumppasarjan. Kehuit kovasti, mikä olikin aiheellista. Nostin esteitä hieman korkeammiksi. Nyt ne olisi 60 cm, 70 cm, 80 cm ja 90 cm. Nyt Inka pääsi tasolleen. Hevosesta oli huomattavissa energiasäteilyä. Inka lähti tarmokkaaseen ja tahdikkaaseen laukkaan kohti esteitä. Käskin tehdä koko ajan puolipidätteitä. Ja istua ihan loppuun asti satulassa pidätteitä tehden. Juuri ennen estettä kevyt istunta. Ja heti esteen jälkeen alas. Noudatit hyvin ohjeistustani. Inka hyppäsi mahtavasti ja sinä olit hyvin mukana. Nostin esteitä 20 cm. Tamma hyppäsi erittäin hyvin. Nostin lopuksi esteet 110 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm ja 110 cm. Tamma hyppäsi erittäin mainiosti. Huomasin kellon kulkevan taas miljoonaa. Laskin esteitä 70 cm kaikki. Loppuverkka alkoi. Hyppäsit pari kertaa jäähdytys hyppyjä. Lopuksi tulit puomisarjan. Nyt tamma oikein juoksi altasi. Käskin tulla uudelleen, ja rauhallisemmin! Jos ei pidäte mene kiltisti läpi, nappaa suusta kunnolla. Teit juuri näin. Tamma alistui sinun pidätteille ja huomasi, että sinä määräät vauhdin. Nyt tehtävä suoriutui mainiosti. Loppuravien aikana sinulla olikin tarvetta tehdä pidätteitä. Inka selvästi kuumui loppua kohden. Lienee syy korkeammista esteistä. Annoit loppukäyntien ajaksi ihan pitkät ohjat. Käskin harjoitella pidättämistä, istumista ihan esteen juurelle, ja vasta hypyn aikana kevyt istunta. Muuten ei moittimista.

Estevalmennus, valmentaja Rachel
Kun olin tekemässä rataa maneesissa, tumma tamma asteli rauhallisesti maneesin ovesta sisäälle ratsastajanaan Frida. Ratsukko lämmitteli itsenäisesti, jotta saisin radan valmiiksi. Aloitimme estevalmennuksen 70cm innareilla, jotta näkisin miten Inka hyppää. Aluksi tamma tuli liian hitaasti joten puomeja tipahteli vähän väliä. Kun tamma oli lämmitelty oli aika aloittaa päivän aihe, askeleet sarjan välissä. Aloitimme kahden esteen sarjalla, joiden väliin on tultava neljä askelta (esteet 110cm). Pyysin Fridaa vielä laskemaan askeleet. Inka meni tämän tehtävän moitteettomasti. Välillä askeleita tuli viisi, mutta Frida sai hienosti ajettua ratsuaan eteen. Teimme tehtävän molempiin suuntiin ja sen jälkeen oli aika vaihtaa tehtävää. Nyt tehtävänä oli hypätä 120cm pystyn ja 120cm okserin sarja, joiden väliin oli tultava kolme askelta. Sen jälkeen oli jatkettava 120cm pystylle ja tehtävä loppuu neljän sarjaan 100cm pystyille joiden väliin tultava kaksi askelta. Inka tuli hyvin ensimmäiselle sarjalle, mutta tammalla oli niin paljon vauhtia, että väliin tuli vain kaksi askelta. Siksi okserin etupuomi tipahti. Huusin Fridalle, että johtaa 120cm pystyllä ja niin Frida teki työtä käskettyä. Valitettavasti ratsukko tuli viimeiselle sarjalle niin vinossa, että Inka kieltäytyi. Pyysin ratsukkoa ottammaan kunnon reitin 100cm sarjalle ja nyt Inka hyppäsi esteet hyvin ja askeleetkin osuivat oikein. Menimme radan vielä muutamaan kertaan. Lopuksi tein ratsukolle 120cm radan jossa kerrattiin opittuja asioita... Radan jälkeen ratsukko vielä meni loppulämmittelyt itsenäisesti kun purin esteitä pois.

Estevalmennus, valmentaja helllu
Inkan kanssa teitte perusteellisen lämmittelyn, samalla koitin koota muutamia esteitä vielä maneesiin. Annoin aina välillä ohjeita teille, mutta sait itsenäisesti ratsastettua Inkan oikein hyvin allesi sekä lämmiteltyä. Aloitittekin hyppäämisen pienellä lämmittely esteellä. Esteenä oli tavallinen pysty jota saitte hypätä eri korkeuksilta. Kun katsoimme että olitte suorittaneet lämmittelyesteen tarpeaksi monta kertaa, pääsitte hyppäämään kunnon esteitä. Aloitimme treenaamisen kahdella 150cm esteellä. Tarkoituksena oli harjoitella tiukkaa kurvia, sekä tietenkin tämän jälkeen esteelle tuloa. Pyysin sinua tulemaan rauhallisesti esteelle, ja tulittekin oikein hienoa ja hallittua laukkaa. Inka ponnisti kepeästi ensimmäisen esteen ylitse, jonka jälkeen suorititte lähes yhdeksänkymmenen asteen kulman, vauhtinne hidastui melko lailla, mutta sait sen korjattua ja saavuitte toiselle esteelle jo reippaassa ja temmokkaassa laukassa. Inka ponnsiti myös tämän esteen ylitse kevyesti. Tämän jälkeen siirryitte suorittamaan sarjaestettä, joka koostui kahdesta pystystä sekä yhdestä okserista. Tulitte ensimmäiselle pystylle oikein nätisti, ja Inka ponnistikin kevyesti esteen ylitse. Toiselle esteelle tulonne oli hieman hakusessa, tamma kulki vinossa ja hyppykin onnistui juuri ja juuri. Okserille tulon sait koottua hienosti, sillä sait Inkan suoristettua ja vauhdin säädettyä oikeaksi, hyppykin onnistui hienosti. Lopuksi saitte jäähdytellä rauhallisessa ravissa sekä annoit Inkan kävellä vapain ohjin.

Kilpailukalenteri

sijoituksia 75kpl
13.11.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/43
16.11.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
16.11.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
17.11.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
10.11.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
06.11.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
20.11.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/44
22.11.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
03.12.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
04.12.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
13.12.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
15.12.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
16.12.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
26.01.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
31.01.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
29.01.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/55
26.02.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/40
27.02.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/40
02.03.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 7/67
27.02.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/50
04.04.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/40
06.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
09.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
06.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
05.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
23.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
31.05.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
13.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
15.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
16.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
16.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
16.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/40
18.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/40
25.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
18.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
19.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
19.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/50
21.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/50
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
14.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/40
03.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/40
04.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
05.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
06.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
28.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
11.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/100
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/100
12.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
15.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
30.06.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
14.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
15.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/50
16.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
22.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
21.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/50
31.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
13.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
14.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
15.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
16.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
16.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
29.07.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 8/66
01.08.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/40
04.08.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/40
06.08.2010 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/40
04.09.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
28.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
12.08.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/41
19.09.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
17.09.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/40
20.09.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/40
25.09.2011 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/40
12.04.2012 - kutsu - NJ - pv tammat - 2/12 LKV2, irtoSERT --> MVA-SERT, JS
20.11.2012 - kutsu - NJ - holsteintammat - 1/9 LKV1, irtoSERT --> MVA-SERT, JS

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!